Montaj instalatii GPL: Str. Raului (fostul Canal), nr. 301, zona Spitalul nr. 1, Craiova

0251.534.712, 0745.459.629

SC SONBO INTERNATIONAL TRADING SRL (Alin si Doru Gaz Craiova) a luat fiinta in 1994 si are ca obiect principal de activitate montarea si adaptarea pe autoturisme a instalatiilor auto GPL a instalatiilor TOMASETTO si PRINS.

Service-ul nostru este specializat in montarea, revizia si repararea instalatiilor GPL auto, este situat in Craiova, in zona Spitalului Regional nr. 1 si este  cel mai mare service din zona Olteniei. Ne mandrim cu dotarile la standarde europene, cu profesionalismul angajatilor si diversitatea marfurilor aflate mereu pe stoc.

Angajatii nostri au o vechime intre  8-20 ani in domeniul instalatiilor GPL auto, si au absolvit cursuri de formare profesionala in domeniu. Pentru a tine pasul cu noutatile in domeniu, in fiecare an echipa noastra tehnica merge la cursuri de spcializare pentru a fi mereu informati despre cele mai noi tehnologii de montare a instalatiilor GPL.  
Domeniul instalatiilor GPL auto este in continuua dezvoltare, iar in service-ul nostru sunt si vor fi disponibile mereu cele mai noi si mai performante dispozitive si tehnologii pentru a ne putea adresa cat mai multor clienti.
Echipa noastra face toate eforturile de a mentine constant pe stoc marfuri cat mai variate pentru a satisface dorintele si nevoile clientilor nostrii.


Alin & Doru GPL este partener AGR AUTOGAS ROMANIA de peste 10 ani iar in urma colaborarii cu acestia putem oferii montajul gratuit pentru instalatiile GPL comercializate prin lanturile de magazile PRAKTIKER si AUCHAN.

Deoarece acordam o mare importanta calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor nostrii, montam pe autoturisme doar produse originale, testate in laboratoare si acreditate de Uniunea Europeana. Produsele comercializate de noi sunt insotite de Certificate de Conformitate emise conform Regulamentului ECE-ONU 67R 01 si sunt fabricate de firme de prestigiu din Italia, Polonia si Olanda.

Buna ziua, 

Alin & Doru GAZ este un service specializat in montarea de instalatii auto GPL TOMASETTO si PRINS!